جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
دشمن به دنبال تحمیل «نه جنگ، نه صلح» است

حجت الاسلام والمسلمین درخشان گفت: مسئولان باید به میدان روند، دغدغه‌های مردم را از نزدیک بشنوند و مشکلات را با پیگیری خستگی‌ناپذیر تا حصول نتیجه دنبال کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین درخشان در خطبه های نماز جمعه بخش فین گفت: در فضای پساجنگ، همواره حساس و مستعد تبدیل شدن به عرصه‌ای برای عملیات‌های روانی است. در چنین شرایطی، دشمن با بهره‌گیری از ابهام و ایجاد رعب، می‌کوشد دستاوردهایی را که در میدان نبرد کسب نکرده، در اذهان عمومی و عرصه تصمیم‌گیری‌های کلان محقق سازد.

وی افزود: بیانات راهبردی مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت، اشاره به همین نقطه آسیب‌پذیر دارد. حضرت آقا فرمودند دشمن در صدد تحمیل “حالت نه جنگ، نه صلح” است و این برای کشور ضرر و خطر دارد. در حل مشکلات نباید منتظر تحولات بیرونی بود.

وی مهم‌ترین سلاح برای مقابله با جنگ روانی دشمن، «عمل» دانست و ابراز کرد: مسئولان باید به میدان روند، دغدغه‌های مردم را از نزدیک بشنوند و مشکلات را با پیگیری خستگی‌ناپذیر تا حصول نتیجه دنبال کنند.

وی افزود: مسائلی مانند معیشت مردم، مهار تورم، تأمین کالاهای اساسی، رونق تولید و حل مشکل مسکن باید در کانون توجه و اقدام دولت قرار گیرد. موفقیت در این عرصه‌ها، بهترین پیام آرامش‌بخش به جامعه و پاسخی محکم به دشمن است.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح و تمامی ارکان نظام باید در چنان سطحی از قدرت و آمادگی باشند که هرگونه تفکر تجاوز مجدد را در نطفه خفه کنند. این آمادگی، پشتوانه امنیتی لازم برای ادامه فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی را فراهم می‌آورد و به جامعه این اطمینان را می‌دهد که تحت حمایت قدرتمندانه سایه امنیت قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha